
Pandispanya İçin
5 yumurta
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Şeker ve yumurtayı köpürene kadar çırptım un kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip 20 cmlil kelepçeli kalıba boşalttım önceden ısıtılmış fırında 175 derecede pişirdim.
Krema ve süsleme için
1 paket Creme Ole
2,5 su bardağı soğuk süt
1 tane gofret disk
kenarları için fıstık
arasına muz
Creme Ole ve sütü çıptım pandispanyayı üçe böldüm ara kata kremayı sürüp üzerine muz dilimleri ve fıstık koydum diğer katada aynı işlemi uygulayıp kalan krema ile pastayı sıvadım.Gofret diskin renkli kısmı suya değecek şekilde ıslatıp renkli ksmı üzete gelecek şekilde pastaya yerleştirdim,kenarları fıstık ile kapatıp renkli şekerler ile süsledim.Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder