7.03.2008

Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım

Çikolata kursuna gittikten sonra evde denemelerim devam ediyor silikon kalıbımla ve kurstan aldığım kalıplarımla çeşit çeşit çikolata yapıyorum kiminin içine fındık kimine fıstık koyuyorum sonra afiyetle yiyiyoruz :) Tarif vermeyeceğim herkesin bildiği eritip şekillendirme yöntemi. Haftasonuna girerken tatlı bir resim olsun istedim sayfamda.
Biraz neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum. Bu hafta çok yoğun geçti tam gün olmasada iki gün işe gitmedim arkadaşlarımla buluşup güzel sofralara konuk oldum. İlk soframız Handenin evindeydi çok güzel yiyecekler hazırlamıştı bize Handeciğim.Süheyla, Özlem,ben ve son anda Oya dahil oldu buluşmaya çok güzel bir gün geçirdik detayları yakında Hande'nin sayfasında göreceğiz, ikincisi ise Süheylanın aracılığıyla tanıştığımız Şükranın kahvaltı sofrasıydı birbirinden güzel yiyecekler vardı , o sofranın detaylarınıda Süheyla paylaşacak bizimle.Çok tarif çıkacak bu buluşmalardan benden söylemesi :))
Bol neşeli, bereketli bir haftasonu diliyorum bizede bol bol müşteri :))

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Anacım, sen olursun neşesiz bir sohbet olurmu hiçç..

Yanaklarından öpüyorum sedam.

mutlu haftasonları

www.misssgibi.com

Damak Tadı dedi ki...

Seda'cığım,çikolatalar çok güzel görünüyorlar..Ayrıca çok da şıklar..))Sizlerde görüp bende çok hevesleniyorum inan..Ellerine sağlık canım..

Kimbilir nasıl hoşca vakitler geçirmişinizdir..Arada böyle kaçamaklar yapmak sana iyi gelecektir canım benim..Kocaman öpüyorum ve hoşça vakit geçirebileceğin bir hafta sonu tatili diliyorum..)

Sevgiler

NiNo dedi ki...

ay sizin bu cikolatalar bitiriyo beni ya bende yapmak istiyorum bole cikolatalarrrrrrrrrrrrrrrr

serinmavi dedi ki...

Çok güzel bir gündü ,sıcacık muhabbetlerde buluşuruz yine dilerim....Çikolatalar çok albenili görünüyor:)Eline sağlık canım...Selamlar....

EZGi :)) dedi ki...

çok harika görünüyorlar.sekilleri çok hoş.ellerinize saglık sevgiler

Unknown dedi ki...

Öldümmmmmmmmmmmmmm........kadırın beni şu ekranın karşısından beniii ölüyorum ben şu çkolatalara birde sedanın makarna salataınaaaa ben iştahlımıyım neyim :))))))

yemek dedi ki...

Seda, ne kadar güzel bunlar. İyi artık bayramlarda çikolata derdinden kurtuldun.:)) Ben siszi kıskanmaya devam ediyorum.:)
Bu güzel çikolataları yiyorsunuz da klio meselesini ne yapıyorsunuz? Tamam kabul can sıkıcı bir soru, cevap vermesen de olur.:)))
Sevgiler, bol çikolatalı günler.

ozlemhan dedi ki...

Canım benim çikolatalar muhteşem olmuşlar desenini çok beğendim. toplantılara gelince harika ortamlardı en kısa zamanda tekrarını yapalım bahar geliyor

Adsız dedi ki...

sedacım bu çikolatalar nefis görünüyor ayoll..ellerine kollarına sağlık sevgiyle kal

mutfakgunesi.blogcu.com

yaban mersini dedi ki...

sedacığım çikolataların nefis görünüyor,ben de yapıyorum ama seninkiler kadar parlak olmadı sanki,dur bakalım bir daha deneyeceğim en kısa zamanda..slmlar.

Unknown dedi ki...

Sedacım çikolatalar nefis..Güzel bir hafta geçirmişsin dostlarınla buuşmuşsun bende öyle özledimki böyle birileriyle buluşup çay sofralarında saatlerce sohbet etmeyi ellerine sağlık...

Pastanı Seç dedi ki...

ya bende gitcem ya çok güzeller

sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Seda şu çikolata işiyle ben de ilgileniyorum da , izin verirsen 1-2 sorum olacaktı. Benmari yöntemiyle yapıyor ve kalıplara koyuyorum, buraya kadar sorun yok, ama dolaptan çıkarıp masaya koyduğumda 1 saat sonrasına kendi kendine yumuşayıp cıvıklaşan bir hal alıyor, dışarıdaki gibi sert çikolatalar nasıl yapılabilir? Şimdiden teşekkürler... Sevgiler...

MUTFAKTA HOŞ SEDA dedi ki...

Limonlu kek ; bende aynı şekilde yapıyorum ama buzdolabına koymuyorum oda sıcaklığında soğutuyorum sertleşiyor ama tabi çabuk tüketmek gerekiyor yumuşama değil ama beyazlaşmalar oluyor, ama hiç buzdolabına koymuyorum.
Sevgiler