tag:blogger.com,1999:blog-1926994759757350222.post3791431726573421758..comments2023-10-23T22:31:04.199+03:00Comments on Mutfakta Hoş Seda: Portakal Reçeli ve Kandiliniz Mübarek Olsun..MUTFAKTA HOŞ SEDAhttp://www.blogger.com/profile/11460832515898286479noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1926994759757350222.post-70786244795896549572008-02-12T21:09:00.000+02:002008-02-12T21:09:00.000+02:0050 yorum yazılmıştırYazan: genocide | Tarih: 30/3/...50 yorum yazılmıştır<BR/>Yazan: genocide | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Selam <BR/>Süper bir reçel..Görünüşü muhteşem.. :-)) <BR/>Kandiliniz mübarek olsun ! <BR/>Saygılar.. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: ozlemhan | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>Arkadaşım ellerine sağlık .Harika bişeye benziyor kesinlikle denicem kış bitmeden çok teşekkür ediyorum tarif için kandilin mübarek olsun bütün dileklerin kabul olsun canım benim <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: nihaninmutfagi | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: .. <BR/>canim ellerine saglik harika gorunuyor kandilin mubarek olsun <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: elmasekerii | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: :) <BR/>yükü sevgi,özü saygi,gücü baris,süsü hosgörü olan kandiliniz mübarek olsun <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: ayseyaman | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhaba! <BR/>Hayırlı Kandiller canım <BR/>Sevgilerle <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: pembeli | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: SLm <BR/>Sedacığım ellerine sağlık, geçen gün keşke portakal reçeli yapsaydım diye aklımdan geçiriyordum. Çok güzel görünüyor mis gibi kokusunu hisseder gibiyim. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: pembeli | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Kandil <BR/>Ayrıca, senin ve ailenin kandilini kutluyorum. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: melissa2 | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>ay reçel ne öyle elimi uzatıp alasım geldi hemen süper görünüyor <BR/>Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mubarek olsun.. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: www.pisirelim.com | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhaba <BR/>Merhaba Seda, bu reçeli kayınvalidem yapar. Onlar Mersin' li oldukları için daha çok turunç kullanıyorlar. Ben de bugünlerde onlardan gelecek kargoyu bekliyorum. :) Yemesi de güzel olduğu gibi pasta süslemede de çok kullanıyorum. Seninki de harika gözüküyor. Ellerine sağlık . <BR/><BR/>Bu arada kandilin de kutlu olsun. Sevgiler. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: yenitadlar | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: GUNAYDIN ARKADASIM <BR/>KANDILIN MUBAREK OLSUN <BR/>RECEL DEIL CICEK YOLU SANKI <BR/>COK GUZEL OLMUSALAR ELLERINE SAGILIK <BR/><BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: Nükhet | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>Kandiliniz mübarek olsun. Reçel nefis görünüyor. Sevgiler... <BR/>http://www.yemeksitesi.de/ <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: siberella | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: slm ben geldim. <BR/>merhaba sedacım ellerine sağlık..reçel harika olmuş bende yapmak istiyordum ne zamandır...Kandilin mübarek olsun...sevgiyle kal. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: misss | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhaba <BR/>Sedacığım, ben de geçen seneden beri turunç, limon, portakal kabuklarından bu reçellerden yapıyorum. Burada macun diyorlar buna... Pek lezzetli oluyor gerçekten. Limon kabuğuylada denemeni tavsiye ederim. Çok güzel görünüyor... <BR/><BR/>Bir de sen şahane pastalar yapıyorsun.. Bundan ara kremaya minik mink doğrarsan yeme de yanında yat :))) ohh canım istedi. hazırlan geliyorum Sedaaaa :)) <BR/><BR/>Canım kocaman sevgiler... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: benimdunyam80 | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Harika bir sey bu... <BR/>Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller ve hayirli cumalar.. <BR/>sünnet resimleri blogumda hazir artik <BR/>sevgiler canim <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: pastacimutfakta | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: mevlid kandilin mübarek olsun <BR/>Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun. <BR/><BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: mutfaktayim | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: kandil <BR/>Canım... <BR/>Mevlüt kandilin mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah. Sevgiler... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: illedeyemek | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim.... <BR/>Ellerinize sağlık.... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: handeyle | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: ellerine sağlık <BR/>süper gözüküyor hem estetik hemde iştah kabartan bir reçel olduğu kesin..ellerine sağlık.Bu arada mevlit kandilin mübarek olsun.... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: pastacikiz | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Hayırlı Kandiller <BR/>Sedacım reçelin harika olmuş ellerine sağlık kıvamıda çok güzel tutturmuşsun.Kandilini kutluyorum dualarının kabul olmasını diliyorum sevgiler. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: thesuuur | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhaba.. <BR/>Canim merhabalar,nasilsin?Recelle pek aram yoktur,ama su andaki görüntü öylesine güzel ki bir parcasini aliyorum,ellerine saglik. <BR/>Mevlüt kandilin mübarek olsun,yüregin sevgiyle dolsun... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: buradaherseyvar | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Eline sağlık <BR/>Kandilin kutlu olsun, sevgiler... <BR/><BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: hayatintatlari | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: :) <BR/>sedacım seninde kandilin mübarek ve hayırlara vesile olur inşallah... <BR/>reçel konusunda seçiciyimdir aslında ama portakal avya ve şeftali reçeline bayılırım ellerine sağlık... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: lavantin | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Merhaba <BR/>Seda canım, tatlın yine harika. <BR/><BR/>Kandilin mübarek olsun diyor sağlık ve huzur diliyorum. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: burcuakhisar | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: tarifler çok güzel <BR/>merhaba seda hanım bende blogcuya yeni üye oldum gerçi herhangi bir şey koymadım bloğuma ama kendi bloğumu oluşturmaya beni siz, zuhal yalçın hanım, ve pastaci burcu hanım itti.çünkü yaptığınız şeyleri çok beğeniyorum bende yaptıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. <BR/><BR/><BR/>Düzenleyen burcuakhisar gün: 30/3/2007 saat: 13:36 <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: 19741974 | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: SELAM <BR/>PORTAKAL KABUKLARINI HER ÇÖPE ATIŞIMDA AKLIMA GELİR REÇELİNİ YAPMAK.AMA BİRTÜRLÜ KISMET OLAMADI.. <BR/>CANIM ELLERİNE SAĞLIK.. <BR/>KANDİLİN KUTLU DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE.. <BR/>SEVGİLER.. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: yesimmutfakta | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: mevlid kandili <BR/>Kandiliniz Mübarek Olsun. Allah tüm dualarınızı kabul etsin. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: karaates | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhaba <BR/>bende denemeliyim,aldım tarifini,kandilin mübarek olsun <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: damak tadı | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: muhteşemler..) <BR/>Seda'cığım,maşaallah sana ne kadar marifetlisin tatlım..Allah nazarlardan saklasın seni bitanem..Portakal reçelini kadar güzel ve lezzetli yapmışsın burdan görünenler böyle tatlım..O güzel ellerin eve gönlüne sağlık canım benim.. <BR/><BR/>Kandiliniz müberak olsun..Sana ve ailene mutlu bir hafta sonu diliyorum.. <BR/><BR/>Sevgiyle kalın daima.. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: takiperileri | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: takiperilerinden merhaba <BR/>Merhabalar...Çok güzel olmuş ellerinize sağlık....Ayrıca iyi kandiller diliyorum... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: diyalogyemekleri | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: hayırlı kandiller <BR/>seda canım reçel süper grünüyor,kandilin mübarek olsun..selamlar. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: disal | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: selam canım <BR/>Müjde! Bu gece günahlarda yüzde yüze varan indirimler, iyiliklerde bin kata varan ekstra puanlar var. Not: Kul hakkı kampanya dışındadır. Kandiliniz mübarek olsun. <BR/><BR/>reçel süper..kahvaltıda harika olur <BR/>ellerine sağlık <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: halenze | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: :))) <BR/>seninde kandilin mübarek olsun sedacım. nice kandillere hep beraber inşallah... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: birsen | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: kandil... <BR/>merhaba sedacım....bu saaate kelmamalıydı kandil kutlamam ama daha önce yazamadım...hem daha gecesi var değilmi???kandilini kutluyorum....duaların kabul olur inşallah dünyalar güzeli..... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: TUBA | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: Hayirli kandiller <BR/>Seda'cigim, Kandilin mubarek olsun, sevdiklerinle beraber Allah tekrarini nasib etsin. <BR/>Recelin cok guzel gozukuyor, hic damla sakizlisini denedin mi bu recelin? <BR/>Sevgilerle, <BR/>http://tubaninpenceresinden.blogspot.com <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: borulce | Tarih: 30/3/2007 <BR/>Konu: merhabaa <BR/>canım reçel harika görünüyor mutlaka yapıcam ben de.. çok seviyorum reçel yapmayı..bu yaz dört çeşit yaptım şimdi bunu öğrendim:) çok saol canım...elleirne sağlık.. <BR/>senin ve ailenin kandilini kutlarım.. sevgiler.. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: kirazmevsimi | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: HAYIRLI KANDİLLER <BR/>Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.. <BR/><BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: ebrulitatlar | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>Seda'cım portakal reçelini çok severim ama hiç evde yapmadım görüntüsü nefis olmuş, ellerine sağlık canım, hayırlı kandiller, sevgiler.. <BR/><BR/>http://ebrulitatlar.blogspot.com <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: Serinmavi | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: eline sağlık... <BR/>eline sağlık canım...Çok güzel görünüyor...selam ve sevgiler... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: canan kufer | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: portakal receli <BR/>sevgili seda, <BR/>portakal receli nefis görünüyor. güzel portakal bulup bende yapmak istiyorum... <BR/>ellerinize saglik, <BR/>sevgiler <BR/><BR/>canan <BR/><BR/>http://www.canansculinaria.blogspot.com/ <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: yaseminle | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: selam <BR/>canım nasılsın geçmiş kandilin mubarek olsun <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: nihaninmutfagi | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: .. <BR/>canim ellerine saglik kandilin mubarek olsun sevgiler <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: sedailhan | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: Mutfakta Hoş Seda <BR/>genocide teşekkürler <BR/><BR/>özlemciğim dene bencede :) <BR/><BR/>nihan teşekkürler <BR/><BR/>elmaşekeri taşekkürler <BR/><BR/>pembeli elini çabuk tut portakallar bitmeden dene :) <BR/><BR/>melisa iyi dileklerin için teşekkürler <BR/><BR/>özlem tabi işin ustaları daha güzelini yapıyorlardır :) teşekkürler <BR/><BR/>yenitadlar teşekkürler <BR/><BR/>nükhet teşekkürler <BR/><BR/>sibel teşekkürler <BR/><BR/>zerrin harika fikir ilk pastamda deneyeceğim :) <BR/><BR/>şenay gördüm resimleri maşallah oğlun pek yakışıklı :) <BR/><BR/>pastacımutfakta teşekkürler <BR/><BR/>özlem teşekkürler <BR/><BR/>hilal teşekkürler <BR/><BR/>handeciğim sağol canım <BR/><BR/>özlemciğim teşekkürler <BR/><BR/>thesuur beğenmene çok ssevindim :) <BR/><BR/>ece teşekkürler <BR/><BR/>zerrin şeftaliyi hiç yemedim inşallah yaza denerim :) <BR/><BR/>lavantin sağol arkadaşım <BR/><BR/>burcu çok sevindim hayırlı olsun, tariflerini bekliyoruz <BR/><BR/>özlem benimde her portakal yiyişimde aklıma gelirdi hadi sende kır şeytanın bacağını :) <BR/><BR/>yeşim teşekkürler, <BR/><BR/>hatice sonucu merakla bekliyorum <BR/><BR/>gülcüğüm o senin güzelliğin <BR/><BR/>takıperileri teşekkürler <BR/><BR/>süheylacım teşekkürler <BR/><BR/>disal teşekkürler <BR/><BR/>halenze teşekkürler <BR/><BR/>birsen geç değil canım sağol :) <BR/><BR/>tuba denemedim ama ilk reçel yapışımda deneyeceğim <BR/><BR/>ayşe reçellerin vardır inşallah sayfanda :) <BR/><BR/>kiraz mevsimi teşekkürler <BR/><BR/>ebru teşekkürler <BR/><BR/>serinmavi teşekkürler <BR/><BR/>canan umarım bulursun tadı çok güzel oluyor :) <BR/><BR/>yasemin iyiyim teşekkürler <BR/><BR/>nihan teşekkürler <BR/><BR/><BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: yemek senligi hulya | Tarih: 31/3/2007 <BR/>Konu: www.yemeksenligi.com <BR/>Seda'cığım portakal reçeli en sevdiğim reçellerden biridir. Anlatımın da çok sade, hemen denemek istiyorum ellerine sağlık. <BR/>Sevgiler <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: hilbek | Tarih: 1/4/2007 <BR/>Konu: ellerinize sağlık <BR/>degişik bir tarif denemek gerekli çok güzel gözüküyorlar... <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: cedene | Tarih: 1/4/2007 <BR/>Konu: slm <BR/>merhaba sedacım ellerine sağlık harika olmuş reçelin denemeyi çok isterim bende. <BR/>kusura bakma canım beni sobelemiştin ama ben buara sağlık problemlerinden dolayı bloga pek uğrayamıyorum arşivimdekileri yayınlıyorum en kısa zamanda yazmaya çalışacam sevgilerr iyi akşamlar. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: pastacimutfakta | Tarih: 2/4/2007 <BR/>Konu: selam <BR/>reçel ve kurabiyen çok güzel görünüyor ellerine sağlık <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: sedailhan | Tarih: 3/4/2007 <BR/>Konu: Mutfakta Hoş Seda <BR/>hülyacığım acele et portakallar bitmek üzere :) <BR/><BR/>hilbek teşekkürler <BR/><BR/>damlacığım acelesi yok canım geçmiş olsun <BR/><BR/>pastacı mutfakta beğenmene sevindim. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: sonbahar40 | Tarih: 10/4/2007 <BR/>Konu: olmadı <BR/>Tarifinizi harfi harfine uyguladım.Ancak portakal kabukları hem çok acı oldu hemde reçel ertesi gün şekerlendi.Tarfinizde bir eksiklik olmadığına emin misiniz? <BR/><BR/>Saygılarımla<BR/><BR/>Düzenleyen sonbahar40 gün: 10/4/2007 saat: 16:19 <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: sedailhan | Tarih: 10/4/2007 <BR/>Konu: Mutfakta Hoş Seda <BR/>sonbahar 40 ; neden böyle oldu hiç bir fikrim yok bende tarifi aynen uyguladım hiçbir sorun olmadı aklıma gelen bazı ihtimaller var ; <BR/>reçel yapmadan kabukları birkaç kez kaynatıp suyunu döktünüzmü <BR/>limon koydunuz mu <BR/>Yada fazla kaynamış olabilir şekerlenme ondan olabilir <BR/>belkide portakalların cinsi acıydı bilemyorum ama inanın aynı yöntemle yaptım be hala yiyiyoruz hiç şekerlenme olmadı çok üzüldüm keşke yapabileceğim birşey olsa. <BR/>Bağlantı » <BR/><BR/>Yazan: sonbahar40 | Tarih: 11/4/2007 <BR/>Konu: teşekkür <BR/>ilginiz için teşekkür ederim.İnanın tüm detayları uyguladım.Ayrıca mutfakta deneyimliyimdir ve diğer meyvelerle de sık sık reçel yaparım.Ama mutfak hali olmayacağı tutmuş demek ki.Başka bir tariften tekrar deneyeceğim. <BR/><BR/>Tekrar teşekkürler ve saygılarAnonymousnoreply@blogger.com